tiistai 14. toukokuuta 2013

Kisajännäilyjä

Kylläpä aika on hujahtanut taas vauhdikkaasti. Kärsin edelleen lauantain treenin jälkeisistä oloista, eli kiitos kaverit,treeni sujui oikein hyvin. Selkä on myös hiukan jumissa samoin ojentajat.

Sunnuntaina menin tosiaan tekemään kevyen treenin salille ja pian huomasin hilluvani maksimipainot päänpäällä suorilla käsillä joten tuli hiukan erilaisenen treeni kuin suunnittelin. Nyt kuitenkin pitän treenitaukoa (ainakin raskaista treeneistä) ennen kisoja jotka ovat siis lauantaina. Jännittää aivan kamalasti, ja poden syömisahdistusta koska en voi oikein syödä mulle "normaalisti" eli miinuskaloreilla. Jos jotakuta kiinnostaa niin kyse on siis Hämeen vahvin kisoista Hämeenlinnassa. En ole ennen kilpaillut noissa lajeissa ja nyt sen sitten näkee miten pää kestää kilpailutilanteen koska treenien perusteella tulokset ovat siedettäviä, ainakin ne ovat kehittyneet yllättävän paljon lähiaikoina.

Seuraavat kisat ovatkin sitten 2.6 Salossa ja sitä ennen ohjelmaan mahtuu voimavalmennusseminaari jota en enää osaa edes jännittää koska tapahtuma on mukavasti noiden kisojen välissä.

Tänään saatte hiukan tynkäblogin koska täälllä on aivan älyttömän kuuma ja euroviisujen semifinaai alkaa. Palailen seuraavan kerran paremmalla ajalla ja taidankin kertoa mun ihanasta harjoitusasiakkaasta jonka kanssa treenaillaan huomenna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti