tiistai 4. kesäkuuta 2013

Suomen Vahvin nainen 2013 Perniö 2.6-2013 Iida Pohjanlehto talon veto Te...


Nyt alkaa tuntua taas siltä että on kirjoitettavaa eikä vain kirosanoja.  Ennen kisoja päässä ei liikkunut muuta kuin kisat joten en halunnut tänne jankata päivittäin samaa asiaa, eilinen ja sunnuntai meni ketutuksessa. Kisoissa tulin siis viimeiseksi, tosin en ollut yhdessäkään lajissa viimeinen ja sain kaiken suoritettua.  Ongelmana oli sekoilu, voimaportaissa nousin aina liian korkealle portaalle, kottikärryissä tiputin kärryt taas, vedin taloa yhdellä kädellä muutaman kerran ja lopuksi tiputin 105kg atlaskiven polvenpäälle.  Kuitenkin suoriuduin omaan tasooni nähden hyvin säkinkannosta ja atlaskivistä (omat ennätykset kummassakin), Muuten oikeastaan kaikissa muissa lajeissa olisi ollut korjattavaa eli suoritukset olivat takapuolesta.

Tuossa video talonvedosta jossa sijoituin toiseksi, talo painaa 38 000kgTuossa vielä lopulliset pisteet

1. Kati Luoto 38 pts.

2. Alina Leisiö, 25 pts
3. Sonja Ekdahl 25
4. Anniina Vaaranmaa 21.5 pts
5. Jaana Tanner 21.5 pts
6. Leena Nurminen 19 pts
7. Ida Pohjanlehto 18 pts

Ja täältä löytyy tarkemmat tulokset suomenvahvinmies/ nainen 2013Noin, kisat ovat siis ohi ja uusi kausi edessä, nyt siis tiedossa vauhdikasta painonpudotusta ja paljon aerobista liikuntaa kunhan nilkka on tarpeeksi hyvässä kunnossa. Ruokavalio on toki nyt jo päällä. Tarkoituksena saada ensi vuoden kisoihin paino noin 95 kiloon, tuo paino olisi normaalin rasvaprosentin yläraja joten sinne tähdätään alkuun.  Jotenkin oudolla tavalla tyhjä olo kun kisat ovat tosiaan ohi mutta toisaalta todella vapauttava fiilis kun voin laihduttaa juuri niinkuin itseä huvittaa eikä tarvitse pelätä suoritusten tippumista. En ole tosin vielä aivan varma millainen ruokavalio tässä vielä muotoutuu mutta parin seuraavan päivän aikana sekin selviää kun ehdin ajattelemaan asiaa tarkemmin.

Ennen kisoja kävin teippauttamassa polven ja teippaus olikin ehkä parasta mitä sille on tehty! Polvi naksahteli paljon mutta pysyi paikallaan kun normaalisti se muljahtelee tai kipuilee käännöksissä. Teippaaja sanoi ettei ole tainnut ikinä laittaa kenellekkään yhtä paljon teippiä kerralla mutta ilmeisesti monivaivainen polvi aiheutti vähän päänvaivaa joten tältä se näyttää

Nyt on pakko jatkaa tästä matkaa ulkoilmaan mutta tulen kirjoittelemaan lisää kun saan kuvia kisoista ja pään muutenkin paremmin järjestykseen (jos se nyt on yleensäkkään mun kohdalla mahdollista)

3 kommenttia:

 1. Missäs noin onnistuneen teippauksen sai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auronilla Lahdessa :) On jo ikävä, polvi on taas oma itsensä kun otin teipit pois

   Poista
  2. OK. Täytyy tutustua - polvi kun on monivammasökö ja asun Lahdessa. :P

   Poista