maanantai 24. kesäkuuta 2013

Syömisiä

Tänään taas alkoi ruokakyttäily, tuntuu mukavalta ja turvalliselta ja yllätteän huomaa kuinka iltapainotteiseksi menee taas koko homma, muutama herkkupalakin mahtui iltaan.

Aamupala
100g kaurapuuroa
50g mansikoita
1rkl öljyä
250g maitorahkaa
3x omega3
0,5L vettä

Lounas
4 kananmunaa
100g pinaattia
150g he-ma-pa
1 sipuli
1dl maitoa
70g makrillia tomaattikastikkeessa

1dl maitoa
2 kuppia kahvia

Välipala
250g maitorahkaa
1tl kanelia
1/2 rkl öljyä

Päivällinen
1L vettä
1 tomaatti
100g kurkkua
50g lehtisalaattia
5 pientä perunaa
2 rkl kermaviiliä
130g savulohta
100g fetajuustoa
20g aurajuustoa

Iltapala
2x suklaakeksi
0,2dl maitoa
kuppi kahvia

Huh, vähän tuo iltapala meni kyllä pahasti metsään, olen reipas ja syytän siitä miestäni joka roudasi keksejä kotiin, ja aseella uhaten tietenkin pakotti mut syömään ne...

Tämän päivän lounaasta mulla oli omat epäilykseni mutta jopa lapset söivät ruoan mukisematta eli sen oli pakko olla hyvää. Toki annoksen kruunasi itsekasvatettu lehtipersilja joten siitä sen maittavuuden on johduttava.

Välipala oli sulaa herkkua tai olen enemmän sekaisin kun kuvittelen. Loraus rypsiöljyä, 1tl kanelia ja sekaisin maitorahkan kanssa <3

Nivelrikkokoipi kiukuttelee, voi olal että joudun varaamaan ajan lääkärille sen kanssa.  Oikein mikään ei auta ja sitä sattuu vähän joka suunnasta mutta on tuon kanssa ennenkin pärjätty joten miksi ei nyt, täytyy tosiaan jättää luultavasti lopullisesti ylämäkijuoksut ja lenkkeilyt kävellen/hölkäten pois kuvioista. Onneksi on miljoona muuta ihanampaa ja rakkaampaakin lajia. Tällä hetkellä siis nivelrikko polvessa estää: zumban (heihei vaan, ei tule ikävä), koripallon (tästä tulikin itku), ylämäkijuoksun/kävelylenkit (sama kuin zumba). Luultavasti joukkoon mahtuu muutama muukin juttu jota en ole ikinä kokeillut mutta niistä en välitä.

Ajattelin kehittää jonkinlaisen liikkumishaasteen itselleni, innostuisikohan joku lukijakin osallistumaan vaikka 2 viikon suunniteltuun liikuntahaasteeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti