tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tänään oli hierojakäynti, olen toooosi onnellinen siitä että olen löytänyt hierojan joka vääntää mulle kaiken rautalangasta niin että ymmärrän idean ja voin toteuttaa ehdotuksia koska ei ole mitään vastaansanomista. Ihmeitä tapahtuu myös kropassa, kramppaava ja erittäin pahasti notkolla ollut selkä suoristui ilman että hieroja edes koski selkään, kaikki ongelmat johtuivatkin jaloista.  Kyllähän se hieronta sattui ihan älyttömästi mutta onpa mulla lihakset tosi jumissakin.

Huomenna tiedossa kuntosaliohjausta, samoin torstaina ja perjantai aamuna lähden taas perheen kanssa mökille viettämään juhannusta, voisin yrittää keksiä keinon kirjoitella blogia puhelimella, sen pitäisi ilmeisesti olla mahdollista.

Syömisten kasaansaaminen on ehkä ensimmäistä kertaa pariin vuoteen ihan todella tuskallista, se jokin kipinä puuttuu, toivottavasti se kipinä tulee takaisin kun pääsen taas liikkumaan kunnolla, ainakin jotain sen tapaista huomasin ihan jo sillä että kävin lenkillä ja samalla reissulla kävimme lasten kanssa taas parkourpuistossa ja jumppailin ja kiipeilin siellä huvikseni, ei se paljoa vaadi mutta jos en liiku yhtään olo on kärttyinen ja masentunut.

Hymy herkässä kun pääsee kiipeilemään


Kevennettyjä punnerruksia huteralla alustalla 


Vaikka koipi vähän masentaa, samoin kun ymmärrys siitä että nyt on rauhoitettava treenejä ja tehtävä itsensä vuoksi jotain vähän epämiellyttävämpääkin treeniä välillä niin mulla vaan on niin maailman paras lähipiiri ja ihania ihmisiä ympärillä että en voi olla muuta kuin iloinen ja onnellinen. Maailman parhaiden lasten takia haluan olla superäiti joka jaksaa juosta, kantaa ja kannustaa aina kun sille on tarvetta joten matka saa luvan jatkua ja otan itse itseäni niska-perse otteella kiinni ja jatkan sitä tärkeintä eli painonpudotusta vaikka se ei olekkaan yhtä kivaa kun voimailu. Täytyykin luvata että päivitän tänne päivittäin kaiken venyttelyn ja aerobisen liikunnan ja syömiset jos en muuhun kykene mökillä ollessa.

1 kommentti:

  1. Tuntuu tuo kipinän puute vaivaavan kovin useaakin nyt... Onkohan se jotain tähän kesään liittyvää, kun on vetänyt kevään tiukalla tahsilla ja nyt sitä sitten vähän kaipaa kroppa ja mieli jotain pientä hölläystä?
    Kyllä se kipinä löytyy vielä! Niin suuren urakan oot jo tehnyt ja totta puhuen pidän sua yhtenä esikuvana... :) Tsemppiä ja jaksamista!

    VastaaPoista