keskiviikko 14. elokuuta 2013

kisoja ja paljastus

Tänään oli tarkoitus pitää välipäivä kirjoittelusta mutta tässä sitä taas ollaan.  Tänään aamulla aloin jännittämään tulevia kisoja, lauantaina tosiaan taas vuorossa näitä tunnelmia:

Kuvat lähes vuodentakaisista Higlandgames joukkue sm-kisoista ja lauantaina vuorossa ihan yksilökisat keskiaikamarkkinoilla. Harjoittelu kisoihin on ollut vähän turhan vähäistä mutta pakko kuunnella kroppaa.

Tänään kävin pyöräilemässä ihanassa vesisateessa, kerrankin unohdin kilometrit, ajan ja kalorit ja keskityin siihen että kastuisin niin paljon kun vain pystyn ja onnistuinkin siinä kohtuullisen hyvin, unohdin nimittäin ottaa valtakirjaan allekirjoituksen ja jouduin pyöräilemään ylimääräisen kierroksen jotta sain sen.
En ole oikeastaan ikinä nauttinut hyötyliikunnasta ja olenkin jättänyt sen lähes kokonaan pois kuvioista koska mielestäni treenin pitää olla kovaa ja se pitää tehdä täysillä, nyt kun en voi treenata olen oppinut ajattelemaan hyötyliikuntaa ekologisena tekona ja se tuntuu toimivan, ainakin pyöräilen nykyään kaikkialle oli sää mikä tahansa eikä se ole niin kamalan tylsääkään.

Syy siihen miksi tulin tänään kirjoittelemaan on mun ja mun ihanan valmennettavan "paljastus", voisi sitä varmaan kuvailla myös blogiyhteistyöksi. Pienin askelin -pömppö pienemmäksi kirjoittaja MadH on mun valmennettavana, täytyy sanoa että parempaa ohjattavaa en voisi toivoa ja tieto siitä että toisessa päässä tullaan tekemään isoja saavutuksia on mullekkin todella motivoivaa ja innoittavaa. Heti alkumetreillä minulle on jo käynyt selväksi että tulen olemaan aika "olen tehnyt jo sen virheen tee sinä toisin" valmentaja.

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin juurikin tuolta pienin askelin pömppö pienemmäksi- blogin kautta. Tosi hyvä ja tsemppaava blogi sulla. Mahtavan muutoksen oot jo tehny!! Jään lukemaan mielenkiinnolla sun saavutuksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan, kiva kun löytyi ja kiitoksia kehuista :)

      Poista