maanantai 5. elokuuta 2013

Syksy saapuu ja kesälomailut ohi

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa. Päätin pitää kesällä bloggailutaukoa jotta saisin paremmin omia ajatuksia kuriin. tuntui että pää ja kroppa käy kokoajan ylikierroksilla ja vauhti oli aivan liian luja. Nyt olen rauhoitellut menoa ja keskittynyt yleiseen hyvinvointiin. Paino on aivan totaalijumissa, ei tapahdu mitään vaikka söisin kuinka paljon tai olisin syömättä, tai itseasiassa paino kyllä nousee treenien jälkeen mutta sitten palautuu taas samoihin lukemiin. Tärkeintä on kuitenkin että olen löytänyt sellaisen ruokavalion jonka avulla jaksan koko päivän väsymättä ja olo on ihanan pirteä.  En yleensä laske liikuntaan käytettyjä tunteja mutta piti sekin tarkistaa koska tähän tilaan on löydettävä jokin syy, viimeviikolla kun mun piti liikkua kevyesti ja rennosti tunteja tuli 10, ajattelin että vähentäisin niitä viiteen mutten tiedä miten pysyn ruokavaliossa noin pienellä liikuntamäärällä koska liikun paljon juurikin sen takia että treenipäivinä syömiset menee aina hyvin koska pää pysyy ihanan rauhallisena.

Jumeista ihan muihin asioihin, päätin tänään että syksyllä aloitan liikuntalääketieteen opinnot kesäyliopistossa, jospa vaikka saisin lisää vastauksia kaikkiin mieltä vaivaaviin asioihin. Edellinenkin koulu on silloin vielä hiukan kesken mutta luulen että onnistun järjestämään aikataulut niin että saan kumamtkin kunnialla läpi pari kuukautta ja sitten voinkin keskittyä vain siihen liikuntalääketieteeseen.

Mulla onkin näköjään paljon erilaista asiaa, vähän yllättäen osallistun 17.8 highlandgames sm-kisoihin, saa nähdä mitä siitä tulee, viimevuonna joukkuekisassa oli oikein mukavaa, tänävuonna tuo kilpailu on Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla joten jännittää hiukan enemmän kun katsojia on varmasti enemmän kuin viimevuoden kisoissa. Olisin myös ilmeisesti päässyt voimanaisten MM-kisoihin mutta siellä on aivan liian isot painot mulle joten jätän kilpailun väliin ja keskityn kilpailuiden katsomiseen ja kannustamiseen.

Hehkutan vielä vähän mun huippureipasta etävalmennettavaa jonka hommat tuntuu toimivan
erittäin hyvin! Jotenkin hämmentävää kamppailla itse jumituksen kanssa ja seurata sivusta kun jollain muulla menee ihanan lujaa ja hyvin <3

Tässä vielä rentoutunut ja reipas kesänaama ja ennenkaikkea maailman ihanimmat hiukset kiitos mun huippuihanan kampaajaystävän. Kylläpä kaikki on nyt ihanaa tänään <3
3 kommenttia:

 1. No voihan pirskule et se paino jumittaa ! :( Toivottavasti saisit pian painoon jotain muutosta, mutta siihen asti, yritä ottaa rennosti ja olla tyytyväinen siihen että se ainakin pysyy siinä mihin on nyt päästy ;)
  Hiukset on upeat!! :) <3

  VastaaPoista
 2. Täällä kans jumitettu jo pidempään... tai no, kyllä mä aina välillä saan sen nousemaan ja taas laskemaan takas, mutta samoissa kiloissa pyöritty jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumit on inhottavia, ehkä ärsyttävintä on se kun ei tiedä onko vaan laiskapaska vai onko jotain vialla :D

   Poista