perjantai 20. syyskuuta 2013

En pysty lopettamaan mun uuden treeniohjelman hehkutusta, se vaan on aivan loistava! Voin tehdä suht lyhyttä sarjaa pienillä painoilla ihanan hitaan ja räjähtävän temmon takia. Työvaihe mahdollisimman nopeasti ja lasku ihanan kamalan hiiiiiiitaasti.  Tuntuuhan se hassulta sen jälkeen kun salilla on jo pitkään kolistellut isoja rautoja ja yhtäkkiä painoista ottaa puolet pois ja tekee kuolemaa. Lisänä ei tarvitse pelkäillä niin että paikat hajoaa kun painot on pieniä.

Tänään ennen töitä pitäisi mennä rullailemaan koko kroppa läpi foamrollerrilla, onhan se kivempaa kuin venyttely mutta sattuu niin hitsisti että tekisi mieli itkeä, ehkäpä varaan kolikoita ja palkitsen itseni hierovalla tuolilla rullailun päätteeksi.

Tämän viikon liikunnat:

Ma: kävely 1h
Ti: välipäivä
Ke: treeni1
To: treeni2
Pe: Foamroller + 1h ulkoilua
La: Treeni 3 + foamroller
Su: Treeni 4 +foamroller

Vähän tulee tuntua loppuviikkoon mutta alkuviikosta olin sen verran flunssassa että oli pakko pitkittää, jatkossa tarkoitus pitää viikonloput treenittöminä ja rullailla enemmän välipäivinä sekä käydä uimassa välipäivinä. Treenittömän viikonlopun jälkeen maanantai on hyvä punnituspäivä kun treeniturvotusta ei pitäisi enää olla. Käyn toki useammin puntaroimassa kuin vain maanantaisin jotta näen miten ruokavalio ja erilaiset ruoka-aineet toimivat. Olen vihdoin pystynyt myöntämään itselleni että kun paino ei ole tippunut niin se ei ole ollut laiskuutta joten jatkossa en vähennä syömisiä ja lisää liikuntaa jos tulee jumeja vaan mietin olenko syönyt väärin, eli mun tapauksessa liikaa iltaisin, liian harvoin tai vääriä ruoka-aineita. Paleosapuskaan siirtymisen jälkeen punnitseminen ahdistaa edelleen jos on jotenkin ylisyönyt olo mutten ole joutunut kertaakaan ahdistumaan tuloksista. Toki paino ei ole joka päivä tippunut mutta se ei ole myöskään käsittämättömästi noussut vaikka olo ei ole "laihtunut" (eli nälkäinen)


1 kommentti:

  1. Loistolöytö tämä blogi!

    Lähtötilanne täällä about sama sun kanssa - suunta on vain alaspäin!
    Puolessa vuodessakin on mulle ehtinyt tapahtua jo paljon, mutta sitä edelsi kyllä parin vuoden pään sisäinen työ. :)

    Jättitsemit sullekin! <3

    VastaaPoista