keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Edistyskuvia part2

Niiden inhojen mahamakkarakuviden jälkeen onkin kiva laittaa kivempia kuvia jotka on otettuu "normaaliolosuhteissa". Otin myös uudet mitat ja hämmästyin kovasti!

Edelliset mitat (aloitusmitat):

Rinnan yltä:116 (ei mittaa)
Rinnan päältä:125 (135)
Rinnan alta: 108 (120)
Vyötärö:105 (127)
Napa: 125
Lantio:127 (155)
Alli: 49 (54)

Nykyiset mitat:

Rinnan yltä: 108
Rinnan päältä: 119
Rinnan alta: 106
Vyötärö: sama
Napa:121
Lantio:124
Alli:47

Olen jotenkin odottanut sitä että nuo mun kapeimmat kohdat lopettavat luultavasti kaventumisen jossain välissä ja nyt niin oli käynyt, vyötärö ja rinnanalus ovat jääneet muista jälkeen ja näköjän nyt on (taas) yläkropan vuoro pienentyä suurimmalla vauhdilla, yläkropastahan kaikki silloin aloittaessa lähti liikkeelle. Seuraavaksi pitäisi sitten olla takapuolen ja alamakkaran vuoro.

Tässäpä uusia kuvia ja täytyy sanoa että olen ensimmäistä kertaa oikeasti positiivisesti yllättynyt eikä eroja tarvinnut etsiä suurennuslasilla vaan huomasin ne ihan itse. Täytyy kyllä sanoa että ilman liikuntaa tuo lopputulos olisi varmasti aivan toinen, niin paljon tuo ryhti tekee hyvää omasta mielestäni ainakin.


121kg
                                                                                                                             
158kg


121kg
                             
158kg
                                                               Maha on vähän turpea, olisi pitänyt ottaa kuvat ennen päivän syömisiä mutta unohtui ja olin päättänyt juuri tänään tehdä tämän joten ei mahda mitään. Parasta tässä hommassa oli se että tuo mun lempparitreenipaita jonka olen jo kerran vaihtanut pienemmäksi on jäänyt taas isoksi, siksi tuossa ekassa kuvassa toinen käsi on selän takana kun jouduin kiristämään paitaa.

Kädet ja niiden löllöt haarmittaa eniten, voisin mielestäni muuten jo käyttää hihattomia paitoja mutta noista en tule ikinä pääsemään eroon. Hinku hihattomien paitojen käyttöön johtuu siitä etten ole ikinä milloinkaan voinut kulkea esimerkiksi kesäisin mahdollisimman viileissä vaatteissa käsieni takia ja kovasti näyttäisi siltä että siihen ei ole tulossa muutosta.

Ensimmäisisssa kuvissa housut ovat muuten tiukat ja kokoa 54, uusissa kuvissa housut ovat "normaalikokoa" 46 ja voisin ostaa oikeastaan jo kokoa pienemmät!


21 kommenttia:

 1. Huimaa huimaa! Hyvä sinä! Kiva katsoa toisten kuvia, siitä huolimattakin että oma paino vaan junnaa paikoillaan ja motivaatio kadoksissa. Aivan mahtava muutos sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niinhän mullakin aina junnaa paino paikoillaan :)

   Poista
 2. Wau mikä muutos! Onnittelut.. mutta ei mitenkään paino voi olla 121kg noissa jälkimmäisissä kuvissa, ei vaan voi olla vaan paljon vähemmän! Siltä ainakin näyttää.

  Oletan siis että noi luvut on tarkotiettu siten että 158kg on tuossa ekassa ja sen jälkeen 121kg (?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä luvut pitää paikkansa. Elättelen toiveita isista lihasröykkiöistä läskin alla :D

   Poista
 3. WoW mikä muutos! Upeaa katsottavaa tälläiset onnistumiset :) Tsemppiä jatkoon! Itsellä vielä iso urakka edessä..Mutta näitä kuvia katsella tunne on vähintäänkin se, että voin itsekkin onnistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis normipainoon matkaa melkein 50kg eli hommia riittää täälläkin päässä :)

   Poista
 4. Huhhei! Upean työn oot jo tehnyt. Huikeeta!

  VastaaPoista
 5. Sä olet oikeasti inspiraatio!

  VastaaPoista
 6. Ryhdin suhteen olet todella oikeassa, se tekee paljon kenelle tahansa! Ja lisäksi olokin on hyvä, kun kroppa on saanut tekemistä ja kun muistaa kehonhuollon (venyttelyt yms.).

  Hienoa työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kehonhuolto kuuluu ehdottomasti mun heikkouksiin. Täytyy skarpata sen suhteen, mulle noista fysioterapiakäynneistä on ollu ihan älyttömän iso apu ja ne ovatkin ohjanneet myös venyttelyn pariin :)

   Poista
 7. Uskomatonta! Tämä jos mikä on motivoivaa! Kiitos :)

  Helinäkeiju81

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos motivoi, millään en malttais odottaa sitä hetkeä kun saa laittaa lopulliset ennen ja jälkeen kuvat :)

   Poista
 8. Wau mikä muutos! Nyt vaan hauiskääntöjä sekä ojentajia kehiin! Ja kyllä kelpaa kesällä letkottaa hihattomissa. Jos joku tuijottaa, vilauta habaa. Niin mäkin teen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä hinkuttelen ranskalaisia punnerruksia niin penteleesti menemään mutta ei ne näy missään :( Täytyy kehittää joku allien pienennystreeni :)

   Poista
 9. Aivan mahtava muutos!

  Susse

  VastaaPoista
 10. Vau mitä tuloksia, mutta järkytyksekseni totesin että mun paino on 107 ja vyötärö on sen 130cm samoin lantio ja tissitkin 130

  eli minkälaiseksi mun nahka jää!!! No elämä näkyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se nahka kuitenkin oikeasti kivempi kuin läskit vaikka aluksi en ollut siitäkään oikein varma. Sain myös tänään kovasti luottamusta siihen että kyllä se nahka siitä vetäytyy pikkuhiljaa varsinkin kun harrastaa liikuntaa. Olettaisin että jonkinlaista kokemusta asiasta oli sillä ihmisellä joka niin mulle uskalsi luvata :) Jos ei niin sitten on erilaisia hoitoja tai leikkaus mutta uskon kyllä vakaasti että kyllä se vetäytyy.

   Poista
 11. Wow, todella upee pudotus nyt jo! Et näytä yhtään 121 kiloselta, oletettavasti sulla on paljon lihasta alla, hyvältä näyttää nyt jo!

  Jäänpä seurailemaan sun menoa :)

  VastaaPoista