keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hemmottelua ja oman kropan tutkimista

Mulla on tosiaan stressinpoistoviikko meneillään, eilen kaveri teki koipien sokeroinnin (oli aivan ihana ja kuori samalla ihan älyttömän määrän kuollutta ihosolukkoa pois), tänään oli tatuoinnintekoa. Tatuoinnista on kuvaa tiedossa kunhan turvotus ja punoitus laskee. Huomenna rakennekynnet ja uudet hiukset <3 Perjantaina ekat kunnon voimailutreenit aikoihin ja toivon saavani sieltäkin vähän kuvia matkaan. 

Olen ollut ruokien kanssa nyt tosi tiukalla, ehkä vähän liiankin sillä tänään huomasin että kaikki hajut kuvottaa , pyörryttää ja oksettaa. Päätin sitten kokeilla millä saan olon paremmaksi, ensin join mehua jos kyse olisi ollut sokereista, mehu ei kuitenkaan auttanut, seuraavaksi vuorossa oli vesi joka ei myöskään auttanut. Olo vain paheni joten päätin ottaa palan suklaata, sekään ei auttanut. Lopulta söin salaattia ja join kahvin ja olo on taas normaali. Nyt harmittaa se että join kahvin samoihin aikoihin kun söin salaatin enkä tiedä kummasta olo parani, olin nimittäin myös ilman kahvia pari päivää.  En tiedä miksi taas lipesin syömisissä tuhon liian tiukkaan touhuun kun tiedän ettei se hyödytä millään tavalla, halusin vain keveämmän olon. Päädyin kuitenkin siihen että vaikka saisin keveän olon niin se ei voi olla kovin terveellistä jos olo on sellainen ettei kaupassa voi kävellä ilman ostoskärryjä ettei kaadu. Siitä ei kuitenkaan seurannut ahmimista joten jollain tavalla ollaan voiton puolella.

Alkaisikohan olemaan aika ottaa taas edistyskuvia, viimekertaisista on ikuisuus aikaa ja tuntuu ainakin siltä että kroppa on muokkaantunut. Eniten rakasta uutta ryhtiä, se taitaa olla vähän voimanaismainen mutta se on ehkä suurin oman olotilan parantaja kun näkee peilistä miten koko kropan asento on muuttunut. 

4 kommenttia:

 1. Moi! Ootko muuten lukenut Patrik Borgin blogia? Siellä on tosi paljon hyviä tekstejä, joista vois olla sullekin hyötyä :)
  http://patrikborg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on tuttu mies ja ohjeet :) Mä en oikein tiedä missä mättää, tiedän mitä pitää tehdä ja mikä on fiksua mutta etin sellasia hyvänolon piikkejä tyhmistä asioista. Mulle siis tulee hyvä olo siitä että en syö (siis yleensä, tällä kertaa toisaalta tuli mutta kroppa sanoi vastaan), samalla tavalla hyvä olo tuli ennen myös siitä että en syönyt ja myös siitä että ahmin, nykyään tuo ahmimisesta tuleva hyväolo on kadonnut ja tilalle on tullut liikunta eikä tuo syömättömyyskään näköjään tehoa niin hyvin kuin ennen.

   Poista
  2. Ehkä se on merkki elimistön toiminnan normalisoitumisesta, kun ahmiminen ja syömättömyys ei enää tunnu hyvältä. Koska noidenhan kuuluis tuntua pahalta ja normaalin hyvän syömisen kuuluis tuntua hyvältä.
   Uusien tapojen oppiminen ja juurtuminen selkärankaan on hidasta hommaa. Jatka vaan sitkeesti niin jonain päivänä yhtäkkiä huomaatkin muuttuneesi!

   Poista
 2. Kahvi tekee mulla ainakin sen, jos yhtäkkiä on ilman tulee pääkipeäksi ja huonohko olo.
  Varsinkin jos sitä on kitannut suhteellisen kauan, suhteellisen paljon.

  Nyt ite olen päässyt "tasapainoon" että 2-4 kupillista riittää, entisen pannullinen päivässä sijaan.. Vaikka ei tuo 4 kupillista siitä kauaksi jää ;)

  VastaaPoista