perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonloppua

Täällä ollaan sitten "vihdoin" saatu joku flunssanpoikanen. Eipä ole muuta kuin yskä, töihin kuitenkin voi mennä ihan hyvin tässä kunnossa, salille ei joten odottelen kiltisti sunnuntaita josko silloin jo pääsisin. En ole vieläkään täysin palautunut viime sunnuntain ja tiistain treeneistä joten pidempi tauko tekee ihan hyvää muutenkin. Toki tässä on tullut harrastettua kävelyä ja muuntakin ulkoilua joten aivan hunnigolle ei ole päässyt lipsahtamaan.

Myös ahmimishimo on nostanut päätään, mulla ei ole mitään veikkausta syystä mutta olen sitten ottanut taas vanhan toimineen tekniikan käyttöön, syön isompia annoksia. Paino ei ole noussut joten eipä niistä kait ole haittaakaan eiköhän kropalla ole joku syy tähän taas, harmi kun sitä ei vain tiedä.

Kyselin mieheltä tuossa eräänä kauniina päivänä että onko mun selkä levinnyt (oli ihan sellainen olo) ja vastaus oli että onhan se. Koin pienen järkytyksen koska en ollut jotenkin sisäistänyt sitä että treeni tosiaan muuttaa kropan mittasuhteita myös muussa mielessä kuin laihtumalla. Olen pohtinut paljon myös omaa kehitystä, joissain jutuissa painot ovat nousseet todella paljon ja toisissa on junnattu samoissa painoissa melkein vuosi. Esimerkiksi olkapäät ovat kehittyneet ja kasvaneet paljon, selässä taas ei ole mitään kehitystä ja johtopäättelin että teen selkäliikkeet aivan liikaa olkapäillä ja hauiksilla. Vieritän kyllä osan syystä siihen että nuo olkapäät eivät pysy paikallaan monissa selkäliikkeissä ja tulee tehtyä väärin kivun pelossa. Toisaalta eikös kaikilla ole muutenkin vahvimamt ja heikoimmat osiot joten nyt kun olen oppinut niitä tunnistamaan voin keskittyä entistä paremmin niihin heikkoihin ja yrittää keksiä korvaavia toimintoja liikkeille jotka eivät onnistu kunnolla.

Kääk, nyt tuo kipein yksilö kaipaa huomiota joten heihei tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti