perjantai 22. maaliskuuta 2013

Anteeksi rakkaat lukijat pitkästä tauosta. Halusin miettiä rauhassa tuota oman kropan tilannetta ja keskittyä samalla pt opintoihin jotka ehkä hiukan stressaavan koska mulla onkin yllättävän suuri kynnys mennä salille ja sanoa "moikka, opiskelen personal traineriksi saanko harjoitella täällä ohjausta"  jännittää vähän että nehän nauraa mut pihalle sieltä.

Positiivisempiin asioihin, mulla oli taas huippukivat treenit Hämeenlinnassa, pääsin nostellessaan painavia kiviä, kuskaamaan painoa edestakaisin ja ylösalas.  Kädet näyttävät aika hurjalta mutta kuitenkin paremmilta kuin viime kerran jälkeen.

Näin käy kun yrittää leikata bataattia treenien jälkeisenä päivänä, bataatti voitti.Mies sai mut innostumaan vähän aamuaerobisista ja tokihan mun piti heti alkuun lähteä sitä helpointa lenkkiä eli meidän takapihalta ylöspäin, kyllä tuli aerobista kerrakseen ja aamupala maistui ihanalta aamuisen kylmän ja aurinkoisen lenkin jälkeen. Tuossa lenkin lähtöpaikka.Mulla iski ehkä kevyt paniikki kun kuulin että ensimmäiset kisat olisivat 18.5, saan ehkä hetken jos toisenkin viettää sitä ennen salilla etten jää ihan vanhojen tekijöiden jalkoihin. Toisaalta on kiva osallistua uutena kun kukaan ei odota multa mitään.

Tässä nyt pikaiset kuulumiset. Öitä

2 kommenttia: