lauantai 8. syyskuuta 2012

Kaikkea mukavaa

Taas olisi paljon jutua tulossa. Olen vain edelleenkin niin innoissani fitness exposta että saa nähdä mitä saan aikaiseksi.

Tänään siis oli expon ensimmäinen päivä. Aluksi alueella oli hiukan outo kävellä. Tunsin itseni vuorotellen todella pieneksi ja sitten todella isoksi jotain siitä keskiverto expoilijan (jättimäisiä miehiä ja todella pieniä naisia) välimaastosta. Tarjolla olisi ollut vaikka mitä mutta en onnistunut löytämään etsimääni. Tarkoituksena oli siis löytää maidoton ja vehnätön proteiinijauhe. Toinen tarve olisi ollut vetoremmeille, löysinkin ihanat mutta pisteessä ei käynyt korttimaksu joten remmit jäivät sinne :( En ole aiemmin haikaillut remmien perään mutta lähiaikoina treeneissä multa on loppunut voimat sormista ja tanko lipeää ennen kuin sarja loppuu.

Expoon pukeutuminen mietitytti myös etukäteen ja päädyin ihan fiiliksen takia laittamaan päälleni t-paidan jonka kaula-aukon repäisin kerran rikki kun yritin saada paitaa päälle. Nyt se on siis revennyt ihan kunnolla mutta en ole raaskinut heittää sitä pois, oli sitten paidan laadusta tai käyttöasteesta tai mistä vain johtuvaa niin pakko säilyttää muistona koska paita repesi uintireissulla ja arvata saattaa että varapaita ei kuulu uintireissun valikoimaan. Tuossa alapuolella siis expovaatetus.


Vaatteista puheenollen, treenasin eilen ihan samanvärisessä paidassa Jutta Gustafbergin kanssa. Ja tietty siis samalla salilla. En ole ikinä pitänyt itseäni kovanakaan fanittajana (paitsi Dana Linn Baileyn)  mutta oli se silti tosi hienoa olla samalla salilla treenaamssa. Treenin jälkeen vielä joku salin asiakas tuli kyselemään kauan olen treenaillut kun tein penkkiä niin isoilla painoilla. Siitä ei päivä enää parane! (vaikka salia on mulle mainostettu niin että siellä saa kaikki tehdä omia juttujaan ja muut keskittyy omiinsa) Treeni meni jotenkin näin:

Ylätalja eteen 4x12x45kg
Alataljasoutu lapiokahvalla 4x12x35kg
Penkki 3x10x50kg+ 4x50kg-->8x40kg -->20x tanko
Mave 4x12x60
tähän väliin tuli etureisiä kun en muutakaan keksinyt
Sitten jonkinlainen vinopenkkilaita 3x12x30kg+kahvat

Lisäksi oli  yleistä säätöä ja venyttelyä. Mikäs sen mukavampaa ruuhka-aikana salilla jossa ei ole venyttelypaikkaa :D


Syömiset on menneet vähän huonosti. Vatsa tulee jokaisen ruokailukerran jälkeen kipeäksi ja olen syönyt ihan liian vähän välttääkseni kipua. Huomenna aloitan noiden vatsakipujen takia suolahappotestin, sillä siis testataan onko vatsassa tarpeeksi happoja.. Toki informoin testin kulusta tännepäin myös :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti