torstai 27. syyskuuta 2012

Verikokeiden tulokset ja nyrkkeily

Heti aamulla sain odotetun puhelun lääkäriltä, multa olikin otettu aika liuta erilaisia kokeita ja kaikki arvot olivat kunnossa. Erityisen ylpeä olen siitä että huono kolesteroli joka on aikoinaan ollut kohonnut on nyt oikein hyvä. Kilpirauhastestit joista etukäteen paasasin olivat myös ihan kunnossa. Nyt olen siis virallisesti terve! Ainakin veren osalta.
Polvi olikin sitten eri asia. Polvilumpio on ilmeisesti 6 vuotta sitten tapahtuneen kaatuamisen yhteydessä mennyt hiukan sijoiltaan ja sen ja painon kanssa yhteistyössä sinne on tullut nivelrikko. Sain polvelle vahvistavan lääkityksen ja ensi viikolla varailen ajan fysioterapeutille. Mitään sen vaikeampaa ei kuitenkaan onneksi ole. Vaikkakin polven lääkitys aiheuttaa turvotusta ja se taas ei ole mukava juttu kun yrittää seurata tuota painon kehitystä.

Eilinen nyrkkeily olikin aika erikoinen, meitä oli 20 osallistujaa normaalin 6-10 sijaan. Täytyy kyllä sanoa että jos tuo määrä jatkuu niin nyrkkeilystä tuli mulle entinen laji. Ei siitä oikein osannut nauttia siinä hälinässä ja sekoilussa. Sen lisäksi ihmettelen vain miksi minua 25cm lyhyempi ja noin 80kg kevyempi ihminen valitsee minut parikseen. Kun pitäisi lyödä suoria niin mun on lyötävä koukkuja koska pari pelkää niitä lyöntejä ja painaa pistaria mahdollisimman kauas itsestään (=alas). Eipä tuo silleen treeniä haittaa mutta kyllä se vähän ihmetyttää, itse en ehkä menisi vapaaehtoisesti 200cm pitkän ja 210kg painavan nyrkkeilynharrastajan pariksi. Mutta asiasta kukkaruukkuun, olen haaveillut tällaisista nyrkkeilyhanskoista jo pitkään mutten ole raaskinut ostaa koska pärjään noilla halvimmillakin ihan hyvin. Ehkäpä jos joskus iskee motivaatiopula niin voin luvata nuo itselleni palkkioksi jostain tavoitteesta. Toivon kuitenkin ettei sellaista tilannetta pääse tulemaan.


Syömiset ovat olleet lähiaikoina jollain oudolla tapaa vähän hakusessa. Kokoajan tekisi mieli jotain ylimääräistä eikä mistään tule sellaista oloa että ruokahalut olisi tyydytetty. Onhan näitä ollut ennenkin, ainakin kerran kuukaudessa mutta ovat olleet jo pitkän aikaa poissa, ihan kuin vanha ahmimishimo olisi löytänyt tiensä takaisin, onneksi tämä ei sentään johdu heittelevistä mielialoista tai tunteista vaikka ehkä sekin päivä tulee vielä vastaan jolloin ahmimishimo palaa ahdistumisen tai stressin siivittämänä, siihen pitää vain osata varautua ja toivoa että varautuminen auttaa siitä ylipääsemiseen. Voihan se olla että joskus vielä sorrunkin ahmimaan mutta itsepä sitten kärsin seuraavan viikon hirveissä herkkuhimoissa, ihan oikein olisi mulle jos menisin sortumaan. Oikein kunnon rangaistus eikä hetkeen tulisi varmasti ahmittua kun muistaa sen tuskan mitä seuraava viikko tuo tullessaan.

Asiasta taas ihan toiseen. Mulla on ensi tiistaina työhaastattelu! Nyt kaikki pitämään peukkuja että saan työpaikan ja pääsen sen avulla fustraamaan. Johan tässä on lokoisia kodinhengettären päiviä vietetty kohta 5kk, en ole tosin edelleenkään viemässä lapsia hoitoon tai ottamassa täysipäiväistä työtä mutta olisi mukava että pääsisi sillointällöin tuulettamaan päätään aikuisten ihmisten ilmoille ja saisi vähän ylimääräistä rahaa pieniin hemmotteiluihin koko perheelle. 3 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että olet terve! :)

  Samaa ongelmaa on ollut syömisten suhteen vaan ei joka päivä tai tunti.. se tunne aaltoilee kovasti....

  Toivotaan, että saat työpaikan, tsemppiä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin vihaan tätä pohjatonta oloa. Toivottavasti huomenna helpottaa mutta näitä turvotuskiloja saakin sitten poltella pitkään. En oo mitään epäterveellistä kyllä syönyt mutta varmaan tuplamäärän tavallsita ruokaa normaaliin verrattuna.

   Poista
 2. Toi pohjaton nälkä on voinut iskeä sen takia, että olet jonkin aikaa treenannut kovaa ja syönyt liian vähän siihen nähden. Eli nälkä iskee viiveellä. Eiköhän se helpota, kun saat syömiset sopivalle tasolle :) Se on jo tosi hyvä saavutus, jos oot syönyt vain kunnon ruokaa, etkä herkkuja. Hyvä ravinto auttaa kroppaa palautumaan ja kehittymään ja poistaa nälkää paremmin pitkällä tähtäimellä :)
  Lykkyä pyttyyn työhaastatteluun!

  VastaaPoista