tiistai 23. lokakuuta 2012

Melkein elossa

Jes, nyt alkaa ajatukset suuntautumaan jo viikonloppuun ja voimailuleiriin :)

Oon ihan runnotun näköinen, työpaikan kuormat ruhjoo mua, onneks sitten uudet mustelmat joita tulee varmasti lauantaina, ei erotu vanhoista töissätulleista. On ollu ehkä hiukan rankkaa tehdä yhtäkkiä töitä 50h viikossa, olla pois lasten luota ja yrittää hoitaa kotia samalla. Onneks työpaikan tauot sentään rytmittää syömiset juuri hyvin, oon syönyt kyllä useammin kuin aiemmin mutta olo on hyvä. Työpäiväsyömiset on alkaneet menemään näin:

Aamupala: puuro, marjoja
kahvitauko1: maitorahka, porkkana
Lounas: liha, makaroni, porkkana
kahvitauko2: maitorahka, pähkinä
Päivällinen: kreikkalainen salaatti
Iltapala: ruisleipä

kaloreita on tullut päivittäin 1400-2100kcal, oon syönyt aika paljon sen mukaan mitä kroppa on tuntunut ilmoittelevan, saa nähdä mitä tästäkin tulee mutta joskushan se on pakko alkaa luottamaan omiin tuntemuksiin ja uskomaan että se paskamainen pakkomielle päästä on siirtynyt sivummalle. Oon myös yrittänyt laskea työpäiville kalorikulutusta koska työ on aika raskasta ja siinä liikutaan "lisäpainojen" kanssa kokoajan. Kalorilaskuri yritti väittää kulutukseksi 6370kcal työpäivinä, hiukan uskallan epäillä arviota koska siellä ne samat kilot jumittaa edelleen vaa´assa (no oikei en oo muutamaan päivään käynyt) ja silti tiedän että enempää en pysty tekemään, tulloo sitten alas kun on tullakseen.

Uusi lihasbongauskin tuli tehtyä tuossa eilen, makasin selälläni sängyssä ja jännitin etureittä, tuohon polven sisemmälle yläreunalle tuli aivan jäätävän kokoinen patti ja loppureisi näyttikin jännittäessä aika kapoiselta. Nyt googlaamaan että mikähän lihas sieltä oikein kurkkailee.

6 kommenttia:

 1. Nelipäisen reisilihaksen yksi osa, vastus medialis =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin :) Hassua että se on noista neljästä päättänyt ottaa tosi paljon etumatkaa muihin.

   Poista
 2. Jee, lauantaita odotellessa :D
  Toivottavasti mun krampannut pohje paranee, eikä enää sit hidasta menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti paranee :) Jee kohta voi alkaa jo jännittelemään. Siellä saattais mun käsittääkseni olla nyt naisille sopivia painoja niissä atlaskivissä :)

   Poista
  2. Se on vieläki kipee, mut vähemmän ku eilen. Ehkä se vielä ehtii parantua... Mähän tuun sinne huomenna vaikka koipi kainalossa! :D

   Poista
  3. Joo paikalle on päästävä, vaikka se koipi tai pää kainalossa :) Mistä tulikin mieleen että jostain Vantaan suunnalta olis tulossa yks tyyppi (en nyt muista missä asuit) mutta jos ootte samalta suunnalta niin kimppakyyteily saattais onnistua vai oliks teitä tulossa sieltä useampikin samalla kyydillä?

   Poista