sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ylimääräinen ilonaihe tälle päivälle

Mun tosi vaatimattomana tapana on peilailla ja etsiä uuden näköisiä tai esilletulleita lihaksia. Tässä uusin löytö. Siis toi epäkäs, en oo ennen nähnyt sitä tuon näköisenä. Oon tässä myös huomannut että en huomaa itsestäni sitä yleistä kaventumista koska läskit ei siitä kauheasti muutu miksikään, sen sijaan uudet erottuvat lihakset kertovat siitä että eteenpäin on menty.


11 kommenttia:

 1. Ohhoh! :) Kyllä on liikunta tehonnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 Mulle tulee vielä varmaan pakkomielle lihaksiin :D

   Poista
 2. Siis mä oon niin ylpee susta!! Vitsi mikä supermama!!! <3

  T. TammaHanna

  VastaaPoista
 3. Saisko joskus vähän parempaa yleiskuvaa tosta sun lihastilanteesta? Nää yksittäiset lähiotokset ei sillai kerro paljoa, vaikka uskon kyllä että sulla on lihasmassaa kertynyt. Eli kunnollisia pullistelukuvia kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vielä ihan turhia kun erottuvuutta on vain käsissä, hartioissa, alaselässä ja jaloissa.

   Poista
  2. Miten niin "vain"? Sehän on JO :)

   Poista
  3. totta, en mä olis ikinä uskonut että mulla on tämän painoisena vielä yhtään erottuvia lihaksia :) Vielä on vaan niin kovin pitkä matka siihen mun tavoitekuntoon. Vaikka hämmästyttävää kyllä mä olen yllättävän tyytyväinen kaikkeen tällä hetkellä.

   Poista
  4. Kauhee klisee, mut sanon silti, että elämä on paljon mukavampaa, kun keskittyy niihin asioihin, jotka on itsellä hyvin ja ajattelee epäkohtia vain sen verran, että pysyy sopiva motivaatio itsensä kehittämiseen.

   Poista
 4. Mistä sä sitten vertaat kehitystä niiden näkymisessä? :) Ois hauska nähdä mm. kunnollisessa valossa otettu hauiskuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä ymmärrä kysymystä mutta en oikeastaan vertaa mihinkään vaan huomaan uusia esilletulleita lihaksia. Esim näin: Ennen epäkkään kohdalla ei näkynyt muuta kuin kohouma --> nyt näkyy. Sen tarkemmin en vielä edes aio noita lihaksia kyttäillä, sitten myöhemmin alan laskeskelemaan näkyviä lihassäikeitä :D

   Poista