keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Salikomediaa??

Tänään olikin sitten aikamoinen shoppailupäivä, yritin etsiä vaatetta lauantain juhlimista varten, epäonnistuis. Huomenna uusi yritys. Lähdin aamulla lasten kanssa liikenteeseen klo 9 ja kotiin päästiin klo 14.15. Sain kaiken tarvittavan tehtyä ja olin tosi ylpeä lapsista ja itsestäni. Kotona olinkin sitten ihan totaaliväsynyt ja päätin että nyrkkeilyt jää tältä päivältä, jotenkin siinä lasten riehumista katsellessa tulinkin toisiin ajatuksiin ja lähdin salille etuajassa jotta pystyin suorittamaan ylimääräisen salitreenin ennen nyrkkeilyä.

Tämän päivän treeniin kuului

kapea penkki 3x8x50kg
vastaotepenkki 3x8xtanko
ranskalainen punnerrus 3x20x tuntemattoman painoinen tanko
vatsat x 200

Reippaana nuorena urheilijana jäin heti ekassa liikkeessä penkissä tangon ja painojen alle. Siinä hetken tuumailin että mites tuon tangon siitä pyörittelis pois, puuskutin muutaman kerran ja annoin käsien levähtää. Epätoivoinen punnerrusyritys päätyi siihen että tanko on edelleen rinnalla, seuraavaksi testasin teräksisisä vatsalihaksiani ja yritin istumaannousua kera 50kg painojen, valitettavasti vatsalihakset olivat lomalla.. Seuraavaksi yritin kurkkia sieltä makuuasennosta josko joku kulkisi ohi auttamaan, olin jo huikkaamassa yhdelle trainerille kun pelastava kyykkääjä saapui ja päästi neidon pinteestä. Siinä sitten hihittelin ja mumisin pelastajalleni että "pitihän tuotakin kokeilla" jolloin pelastaja otti jalat alleen ja häipyi salilta, ei luultavasti pystynyt pidättämään nauruaan (olen juuri menossa tarkistamaan Pakkotoiston salikomediaa osion). Tästä tultiin johtopäätelmään: Kannattaa käydä salilla jossa muut treenaajat kyttäävät mitä toiset tekevät. Toiseksi paras vaihtoehto olisi käydä salilla jossa saa olla aina yksin silloin olisin rymistellyt painot alas sivukautta alta aikayksikön.

Salitreenin jälkeen vuorossa oli nyrkkeilyä. Voi vitsit kun pystyisin hehkuttamaan sitä tarpeeksi mutta valitettavasti mun kirjalliset taidot eivät riitä siihen. Laji, ohjaaja, nyrkkeilyhanskojen haju, musiikki ja asioiden lyöminen on vaan täydellinen yhdistelmä mielenrauhaa ja hyvää oloa.

Loppuviikoksi onkin ohjelmaa riittävästi, aion etsiä täydellisen mekon lauantaiksi, käydä salilla, mennä Hämeenlinnaan treenaamaan, käydä huoltamassa ripset, sitten on hiusten värjäys+leikkaus, ystävien tapaaminen Vantaalla ja lopulta lauantai iltana menen keikalle ja siitä kaupungille juhlimaan
3 kommenttia:

 1. Kyllä sä sen oikean mekon löydät vielä!! :)

  Ps. Ei kai siellä salilla oikeasti kytätä, eihän?

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Hieno blogi :)

  Sellainen tuli mieleen, että jos pystyt tekee 200 vatsatoistoa, niin kannattaisiko miettiä kuinka treeniä saisi tehostettua? Paitsi ei sit ehkä sillä 5-kymppisellä kiekolla ;)

  Treeni-iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaankaan tehostamisen tarvetta vatsoissa :D Teehn 50x täysin "eristettynä" jalat penkillä 50xpepunnosto, 50xrutistus ja 50xsivuttaiset ja kramppeja tulee aina. Esim istumaannousuja en harrasta ollenkaan, niistä saa vain reidet kipeäksi.

   Poista