torstai 29. marraskuuta 2012

Ihana päivä

Taas alkaa huomaamaan mielialassa sen että on tullut oltua tarkkana syömisten kanssa. Vanhempi lapsi kiukuttelee jopa unissaan ja mä olen ihan rauhallinen eikä tarvi lähteä salille sen takia että pääsisi purkamaan paineita. Kävin siellä ihan vaan sen takia että halusin ja teki mieli päästä juoksemaan juoksumatolle.

Housukuvista taisikin tulla etenemiskuvia, sen verran huonosti tuo kamera mua totteli (valitettavasti oikea kamera on entinen, se sai päälleen kahvit ja pissat)
Tein matolla cooperin testin, vähän kovempaakin olisin päässyt kun lämmittelin pari ensimmäistä minuutti kävellen mutta olin silti yllättynyt tuloksestani joka oli 1550m, eli ei edes kaikkein huonoin tulos vaan vain huono. Pääsin jopa ihan juoksuvauhtiin (8,5km/h), juoksumatolla pystyn parhaiten tarkkailemaan jalkojen asentoa ja sopivaa vauhtia sekä pidemmissä hölkkäilyissä katsomaan telkkaria samalla eikä se näin viikon päivittäisen lenkkeilyn jälkeen tunnu ollenkaan epämiellyttävältä, ennemminkin mukavalta. Lihastreenikin sujuu mukavasti, ehkä tämän hetkinen treenityyli ei ole maailman tavoitteellisinta tai optimoitua mutta tuntuisi sopivan mulle tosi hyvin. Tänään esim treeni meni näin:

Hölkkä/Juoksu 12min
Penkki: 3x10x50kg
Vastaotepenkki:3x10x20kg
Mave:5x5x110kg
Pohkeet: 2x20
Venyttely: 15min

Teen siis vähän mitä sattuu sen mukaan mitä päähän tulee mutta teen kaiken ihan täysillä.

Syömingit:Aamupala: jugurtti, mysli, vadelma                                                 319kcal
Lounas: kurkku, tomaatti, tonnikala, sipuli, omega 3                      350kcal
Välipala: banaani                                                                              100kcal
Päivällinen: porkkana, jälkiuunipala, becel, maitorahka, mysli       365kcal
Iltapala: palautusjuoma, maito                                                          387kcal   

Yhteensä: 1522kcal 

Jostain syystä mun ei tee yhtään mieli lihaa eikä lämmintä ruokaa noiden mindfulness harjoitusten alettua.  Ja sen verran täytyy sanoa että huijaan hiukan noissa päivittäisissä syömisissä, eilenkin aloin miettimään että 1600kcal on liian vähän ja napostelin ennen nukkumaanmenoa vielä vähän mysliä ja sain siitä ehkä 100-150kcal lisää  luultavasti tänäänkin otan jotain ihan sen takia että on syyllinen olo liian pienistä kalorimääristä. En vain ymmärrä miksi mun olo on aina ihan huippu kun syön vähemmän kaloreita ja huonompi jos syön lähemmäs 2000kcal päivässä, voisiko olla jotain ruoansulatusongelmia?

Loppuun vielä housujen lempparikohdat, nuo napit ja etutaskut <3 Sekä todiste siitä että olen venytellyt (tokihan puhelinta piti räplätä venytellessä

Ihanat napit.

 
Etumustasku


 
Arvaa kuka?!?


 Hyvää yötä <3

2 kommenttia:

  1. Kansa vaatii lisää parempia kuvia farkuista! Päällä. Laita mies kuvaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan parempia kuvia :D Käyn vaikak huomenna ostamassa uuden kameran niitä varten jos ei muuten onnistu. Tuo mies on valitettavasti toistaiseksi liimattuna tietokeneeseen koska sillä pitää saada jotain musiikkihommia valmiiksi lauantaiksi mutta jotain keksin tai mörökölli minut vieköön :D

      Poista