perjantai 16. marraskuuta 2012

Salisekoilua ja ruokarentoilua

Ekat treenit tuolla paremmassa paikassa takana, ei mennyt ihan nappiin.

Aloittelin lämmittelyllä, sitten erittäin haparoivaa tempaustreeniä josta pääsinkin rinnallevetopunnerrukseen. Viimeisessä sarjassa kun pääni päällä on 50kg painoja housut päättävät mukautua maan vetovoimaan ja hilautuvat alas. Ihan hirveen kiva fiilis vilkkaalla salilla. Jos tämä edes olisi johtunut siitä että housut ovat liian isot olisin saattanut kestää onnettomuuden paremmin mutta ei, housut liukuivat alaspäin ihan sen takia että tein niin suurta liikettä. Jatkoin treeniä vielä hetken tämän jälkeen mutta kyllä keskittyminen siirtyi siinä vaiheessa lähinnä siihen miten pääsen huomiota herättämättä ulos.

Treeni jäi siis tyngäksi ja kuvat ottamatta. Voisin tänään ottaa uuden yrityksen kunhan teippaan vaatteet päälle.

Olin varannut tälle aamulla avokadon aamupalaksi mutta menin unohtamaan koko herkun ja söin annoksen puuroa raejuustolla, nyt täytyy varmaan syödä avokado välipalaksi.

Eiliset syömiset:

Aamupala: puuro, raejuusto, marjahillo (pistän tästä syyt miehen päälle koska hän pisti sitä puurooni salakavalasti)

Lounas: Lammas, perunamuusi, lanttukuutiot, puolukka, suolakurkku

Välipala: keksi, leipäjuusto

Päivällinen: jälkiuunipala, leikkele, oivariini,

Välipala(treeninjälkeen): Proteiinijuoma

Iltapala: Jugurtti, saksanpähkinä, hunaja

Yhteensä 2100kcal

Vähän on siis taas syömsiet lipsuneet liian herkuttelupainotteiseksi, lähdenpä tekemään iiiiiisoa salaattikulhoa jääkaappiin niin on paljon helpompi kontrolloida sitä millä lautasensa täyttää kun salaatti on tehty valmiiksi. Onko muilla sellaista ongelmaa että jos mies valmistaa ruoat niin sieltä ei varmasti löydy mitään tuoretta tai vihanneksia muussakaan muodossa? Mulla käy ainakin niin että jos lautasella ei ole isoa läjää salaattia tai vaikka keitettyjä juureksia, tulee syötyä ihan liikaa kaloreita tai liian vähän ruokaa ja sitten on taas hetken päästä nälkä.


4 kommenttia:

 1. Mun mies on paljon "innokkaampI" lisäämään itse ruokaan kasviksia, kun minä. Salaattia hän ei tosin erikseen koskaan tee.

  Voi ei mitä sinulle kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas kaikki ruoka mikä sisältää kasviksia on miehestä automaattisesti pahaa vaikka hän pitääkin salaatista :) Mä olen jo noihin töppäilyihini aika tottunut.

   Poista
 2. Hei! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa. Edistymisesi on ollut vaikuttavaa! Omaa missiotani ajatellen olisi mahtavaa, jos voisit laittaa parempilaatuisia (parempi valaistus ja ilman paitaa) kuvia varsinkin vatsan alueelta, mietityttää oma läskireppu ja sen ulkonäkö :( Kiitos kun olet motivoinut muitakin jotka painivat painonpudotusjuttujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pistää mietintämyssyyn :) Tuntuisi ehkä hiukan tyhmältä pistää "studio" pystyyn ja pyytää miestä kuvailemaan mahaläskejä mutta katsellaan jos tässä jotain keksisi :)

   Poista