perjantai 23. marraskuuta 2012

Pohjalta huipulle

Erikoinen päivä nro2 alkaa olemaan takana. Edessä on tosin vielä illan jumppailut mutten tiedä kuinka pysyä pöksyissäni, niin paljon kaikkea ihanaa on tapahtunut yhden päivän aikana.

 Päivä alkoi aika normaalisti, aamupalaksi kaurapuuroa vadelmilla ja pari kuppia kahvia. aamun leikkien jälkeen piipahdin kirppiksellä ja löysin sieltä sellaisen astian jota olen etsinyt melkein kymmenen vuotta, kotona söin lasten kanssa lounaan ja päätin kokeilla mindfulness-harjoitusta, harjoituksessa keskitytään syömiseen, siihen miltä ruoka tuoksuu näyttää, tuntuu ja tietenkin maistuu. Söin lounaaksi salaatin jossa oli salaattisekoitusta, kurkkua, tomaattia, porkkanaa, tonnikalaa, oliiveja, sipulia sekä oliiviöljyä. Päädyin syömään silmät kiinni koska keskittyminen kahden taaperon kanssa syödessä on yllättävän hankalaa. Ruoka tuntui ja maistui hyvin erilaiselta kuin mitä olin kuvitellut, tulin myös täyteen ruokailun aikana (tämä tapahtuu yleensä ruokailun jälkeen). Porkkana, salaatti ja tomaatti tuntuivat ja maistuivat ihanilta kun taas "herkkupala" eli oliivit olivat aivan kauhea kokemus kun niihin keskittyi. Sellaista vähän niljakasta ja aivan liian suolaista mössöä. Ruokailun jälkeen oli mukavan rauhallinen ja vastasyönyt olo. Varsinkin tuo jälkimmäinen asia on outo koska normaalisti kun olen syönyt ruokani voisin syödä toisen annoksen ihan huomaamattani.

Eiliset harmituksen tunteet rikkoutuneen kouluhaaveen vuoksi saivat ennennäkemättömän nopeita päätöksiä aikaiseksi ja nyt voinkin julkistaa että tämä läski leidi aloittaa Personal trainer koulutuksen ensi helmikuussa trainer4you nimisen yrityksen hoivissa. Olen taas askeleen lähempänä haavettani saada ensin tietenkin itseni kuntoon ja lopulta voida auttaa muita kaltaisiani jotka saattavat nähdä leikkauksen ainoana vaihtoehtona (minäkin olen ollut siinä pisteessä)

Kotona vielä odotti ihana blogiani koskeva kommentti/viesti sekä ilmoitus farkkujen postituksesta. Ensi viikolla siis tiedossa uusien farkkujen ihmettelyä ja paljon rauhallista liikuntaa matalalla sykkeellä.

Melkein unohdin hehkuttaa huomista, huomenna siis luvassa voimamies ja -nais kisoja Hämeenlinnassa Power weekendissä, aion nauttia, olla rauhassa ja katsella huimia suorituksia ja viettää laatuaikaa itsekseni.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että suunta on ylöspäin. :)

  Uskoisin, että monelle vaikeasti ylipainoiselle vasta liikuntaa aloittelevalle kaltaisesi personal trainer olisi tervetullut. Itsekin vakavasta ylipainosta kärsineenä osaat varmasti asettua toisen asemaan paremmin kuin ikänsä hoikkana olleet pt:t, jotka saattavat jopa katsella nenänvartta pitkin meitä multipluskokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita kaikenlaisia trainereita tullut vastaan, vieläkin kiehututtaa yhden pt:n mun vieressä sanotut kommentit ylipainoisista. Toiveenahan mulla olis että voisin sitten tulevaisuudessa keskittyä niihin kaikkein eniten ylipainoisiin :)

   Poista