tiistai 26. helmikuuta 2013

kanalaumaa, ydintreenejä ja verenpainetta

Huh, olen mennyt viimepäivinä aika tiukkaa tahtia ympäriinsä. Lauantaina piti olla ohjattua lihaskuntotreeniä joka osoittautui aika erilaiseksi kuin kuvittelin. Ohjaaja oli siis jooga/pilatesohjaaja ja sen kyllä huomasi. Jännityksen piti lähteä aina ytimestä, treenissä hypittiin pienten painojen kera steppilaudalla ja kehoitettiin jännittämään myös sieltä vaginan suunnalta (ja kyllä tunnilla oli myös miehiä). Ja kyllä, mun olis pitänyt arvata tuo kaikki koska tiesin että olen menossa pilatesohjaajan tunnille mutta jotenkin kuvittelin että "Perinteinen lihaskuntotunti, joka harjoittaa tehokkaasti koko kehoa" olisi jotain sellaista mistä tykkäisin. Sunnuntaina pidinkin välipäivän koska oli sellainen olo kuin olisin tulossa kipeäksi, päivä meni kuitenkin mukavasti uusien kirjojen parissa. Eilen oli vuorossa kuntonyrkkeily, meitä oli talvilomakauden takia todella vähän ja tunti oli todella tehokas, osittain siksi että ymmärsin jämähtäneeni kuntonyrkkeilyssä sille tasolle jolla olin kun reilu vuosi sitten aloitin.  Tänään vuorossa kunnon rääkki eli bootcamp, saa nähdä oksettaako yhtä paljon kuin viime kerran jälkeen.

Mittailin tänään verenpaineita ja leposykettä pitkästä aikaa, sykkeet mulla on olleet aina aika korkealla (noin 80) tänään sain tulokseksi 65, oliskohan spinning tehnyt tehtävänsä. Verenpaineet taas ovat aika samalla tasolla kuin nykyään aina vaikka olen yrittänyt niitä nostaa sillä Kelpillä.  Ennen elämantaparemonttia paineet oli noin 130/85, yksi ilostuksenaihe on se että nykyään mulle menee se normaalikokoinen mansetti.


Kevät on ihanan ilostuttava ja reipastuttava aika, tuntuu että olisin ollut koko talven jotenkin horroksessa ja nyt taas jaksaa tehdä vaikka mitä ja jalat eivät meinaa pysyä paikallaan. Koneella istuminenkin on vähentynyt hurjasti ja siksi päivityksiäkin saattaa tulla hiukan tavallista harvemmin (tai sitten ei)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti