lauantai 9. helmikuuta 2013

Mä oon mä

Voi hitsiläinen mikä viikonloppu!

Pe aamuna tapasin mun pt:n piiiitkästä aikaa. Taas on hehkutettava sitä miten joku ihminen voikin olla näin pienellä tutustumisella sellainen johon pystyn luottamaan ja jolta saan lisää itsevarmuutta ja energiaa. Toivottavasti pystyn itse joskus aiheuttamaan saman jollekin toiselle.  Sain myös aikamoisen potkun persuksille kun hän ehdotti että voisin käydä ravintoterapeutilla. En ole menossa, ensinnäkin en halua enää yrittää löytää ketään kenelle haluaisin avautua asioistani koska en usko että voin luottaa keneenkään muuhun "ulkopuoliseen" yhtä paljon ja toiseksi olen menetetty tapaus jos en niin huipputyypin ohjeilla onnistu saamaan päätäni kuntoon.

Viikonloppu itsessään oli tosi onnistunut, ihana ja avartava. Mulla oli pitkästä aikaa mahdollisuus miettiä itseäni kunnolla. Ymmärsin sen että pelkään olla oma itseni ja siksi mietin vain mitä muut ajattelevat. Pelkään että jos olisin oma itseni mun kaverit eivät enää tykkäisi musta tai olisin jotenkin vääränlainen. Suurin ongelma on juuri se että mietin koko ajan mitä muut minusta ajattelevat ja teen valintoja sen perusteella. Tämä blogi on ollut yksi väylä olla sitä mitä oikeasti olen ja olla miettimättä mitä muut ajattelevat. Viimeisen vuoden aikana olen saanut aimo annoksen itseluottamusta lisää. Tänäänkin kävin suihkussa muiden kanssa, ei se helppoa ollut mutta en olisi ikinä ennen pystynyt siihen.

Sitten siihen koulutukseen. Se oli aivan mahtava ja opin viikonlopun aikana paljon asioita joista haluan oppia lisää, sain vastauksia kaikkiin niihin kysymyksiin joita olen miettinyt itsekseni, olin sellaisten ihmisten seurassa jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin minä. Ennen koulutusta mietin vielä että olenko ihan hullu kun menen sinne ja onkohan se ihan varmasti sen mun juttu. Nyt olen siitä varma! Mulla on jo hyvä tietopohja ja paljon sellaista kokemusta jota ihan kuka tahansa ei voi saada, nautin siitä että sain oppia lisää alasta ja sain erilaisia näkökulmia omieni lisäksi. Opin myös että olen alunperinkin aika erilainen liikkuja ja laihduttaja, mun laihdutus ei olisi onnistunut jos olisin toiminut kirjatiedon/suositusten perusteella tiedän myös että mun tapa ei ole suurimmalle osalle toimiva joten uutta sisäistettävää tulee hyvin paljon. Tällainen musta nyt kuitenkin tuli tämän viikonlopun perusteella ja sitten vain kohti kuntosaliohjaajan ja personal trainerin papereita. Täytyy kyllä sanoa että sain myös kipinän jatkaa personal trainerista functional traineriksi ja käydä myös ravitsemuskoulutuksen mutta niitä ehkä tulevaisuudessa.


1 kommentti:

  1. No mutta jee! Hyvä että oli kivaa ja ihan turhaan jännitit etukäteen :)

    VastaaPoista